Full Time

Glasvezel Adviseur

2 weken geleden geplaatst
Hengelo
120 - €150 per maand
Toepassing eindigt: 29 december 2024
Nu toepassen

Functieomschrijving

Krijg jij snelheid van glasvezel en heb je affiniteit met klantcontact? Kom werken als glasvezel klantadviseur en reis naar verschillende locaties!

Wat ga je doen?

Je gaat werken voor een netwerk en telecom bedrijf

Als parttime of fulltime glasvezel klantadviseur informeer je mensen over het glasvezelnetwerk wat aangelegd gaat worden. Jij weet als expert alles over het glasvezel en kan mensen zo niet alleen informeren, maar ook overtuigen om deel te nemen aan de aanleg van glasvezel. Jij adviseert en enthousiasmeert, geen harde sales dus.

Je gaat het gesprek aan met de bewoner en weet zo alle vragen en twijfels weg te nemen. Natuurlijk benoem je alle voordelen voor de bewoners. Wat is het verschil in de kabelverbinding, sneller internet of juist zuiniger in energie? Jij verplaatst je in de situatie van de klant en weet de juiste onderwerpen te benoemen.

Je reist door het land naar verschillende plekken

Samen met je team ga je als glasvezel klantadviseur langs de deuren op verschillende locaties. Met de auto of OV reis je naar die locatie en start je jouw werkdag. Elke dag is hierdoor anders. De reistijd die je nodig hebt, wordt na 30 minuten uitbetaald in jouw uurloon. Hierdoor ben jij, ook als je nog onderweg bent, al aan het werk.

Je bent flexibel inzetbaar

Je werkt 16 tot 40 uur per week. Dit doe je van maandag tot en met zondag. Jouw werktijden zijn hierdoor ook flexibel te bepalen. Zo kun je tussen 8.30 en 17.00 uur worden ingepland. In de zomer kun je ook avonden werken. Je bent enthousiast, communicatief sterk en servicegericht. Als klantadviseur laat je geen verkoopkans liggen, maar jouw pijlen blijven altijd gericht op de klant.

Je leert on the job

Heb je nog geen kennis van glasvezel? Dat is geen probleem! Je leert tijdens het werken en start meteen met een meeloopdag met een collega. Hier leer je alles over glasvezel en de vragen die klanten jou stellen. Zo kun je snel zelfstandig aan de slag. Natuurlijk sta je wel al 1-0 voor als je affiniteit hebt met glasvezel Én met klantcontact.

Wat wij bieden

  • Een baan als fulltime of parttime klantadviseur voor een netwerk en telecom bedrijf;
  • Een bruto-uurloon
  • Reiskostenvergoeding en na 30 minuten uitbetaald in uurloon;
  • Een toeslag van minimaal 25% na 20.00 uur of in het weekend;
  • Een opleidingsbudget van € 1.500,- per jaar.

Wat wij vragen:

  • Minimaal mbo4 werk- en denkniveau;
  • Ervaring met klantcontact is een plus;
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands.